Cabinet Veterinar Felina Pet-Vet | Telefon: 0772.272.454 | E-mail: felinapetvet@yahoo.com "Servicii Veterinare & Farmacie Veterinara Magurele"

Cabinet VeterinarLa clinica noastra veterinara urmam o regula simpla: asiguram o ingrijire veterinara remarcabila si un serviciu prietenos pentru clienti. Aceasta abordare a castigat cinicii mii de clienti fideli de-a lungul anilor, ceea ce ne-a permis sa continuam sa investim in pregatirea avansata pentru personalul veterinar, precum si pentru cele mai noi echipamente medicale. Medicii si personalul de aici ințeleg si impartasesc dragostea si compasiunea clientilor nostri pentru animale si le ofera cel mai inalt nivel de ingrijire veterinara. Specialistii nostri sunt dedicati pastrarii sanatatii animalelor de companie, fie ca sunt caini, pisici, pasari sau alte animale de companie exotice - si apreciem increderea pe care o au clientii nostri in noi.

Consultati lista noastra de servicii de specialitate pentru a vedea ce este potrivit pentru dvs.

Nutritie

Nutritia este o parte esentiala a ingrijirii medicale preventive si a gestionarii bolilor.

Serviciul Clinic de Nutritie ofera recomandari de suport nutritional si expertiza in management privind o gama larga de etape de viata, conditii medicale si preferinte dietetice pentru caini si pisici.

Cardiologie

Serviciul de Cardiologie la clinica noastra veterinara ofera servicii de diagnostic si tratament de ultimă ora, menite sa imbunatateasca sanatatea si bunastarea insotitorilor de animale. Oferim servicii complete de diagnosticare, inclusiv ecocardiografie, electrocardiografie, radiografie, angiografie și monitorizare EKG ambulatorie de 24 de ore (Holter).

Serviciul ofera, de asemenea, cele mai recente terapii chirurgicale si interventionale minim invazive.

Stomatologie si Chirurgie orala

Oferim o gama completa de proceduri pentru diagnosticarea si tratamentul bolilor orale la caini, pisici si diverse specii de animele, inclusiv examen oral, radiologie, curatare dentara, chirurgie parodontala, extractie dentara, endodontie, stomatologie restaurata, prosthodontica, ortodontie, tratamentul traumatismului oral si maxilo-facial, interventia chirurgicala temporomandibulara, chirurgia orala si maxilo-faciala, reconstructia faciala incluzand microchirurgie, chirurgia palatului, chirurgia glandelor salivare si medicina orala.

Dermatologie

Evaluam animalele de companie pentru toate tipurile de afectiuni ale pielii, ale urechii, ale parului și ale unghiilor (ghearelor).

Oferim diacnosrtic si tratament pentru diferite tipuri de boli dermatologice sau alergice.

Medicina Interna

Suntem specializati in tot ceea ce are legatura cu organele vitale: endocrinologie, hematologie, gastroenterologie, nutritie, nefrologie, urologie, boli mediate imunitar si boli infectioase. Echipa noastra clinica cuprinde medici veterinari autorizati cu experienta de neegalat. Dar cel mai important? Credem profund in ingrijirea compasionala si animalul dvs. va primi cel mai bun tratament disponibil oriunde.

Contact