Cabinet Veterinar Felina Pet-Vet | Telefon: 0772.272.454 | E-mail: felinapetvet@yahoo.com "Servicii Veterinare & Farmacie Veterinara Magurele"

Despre NoiIn primul rand, la cabinetul nostru din Magurele, suntem iubitori de animale de companie, care ne ridica spiritele, ne fac sa radem, si ne aduc bucurie vietii. Medicii nostri veterinari ințeleg ca ingrijirea excepționala a animalelor de companie necesita mai mult decat pasiune pentru animale, necesita cele mai recente progrese in medicina veterinara, de aceea in cabinetul nostru veterinar, va asteapta medici cu inalta pregatire profesionala, care executa, intr-o ambianta placuta si cu echipamente ultramoderne, servicii medicale-veterinare complete.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa fim clinica in care aveti incredere pentru ingrijirea veterinara prietenoasa, compasionala, de ultima ora, oferind tratamentul si educatia de cea mai buna calitate si ingrijindu-ti animalele de companie ca si cum ar fi ale noastre.

Filosofia noastra

Filosofia clinicii noastre medicale veterinare este de a minimiza stresul si a maximiza siguranta pacientilor. Personalul nostru este instruit sa supravegheze si sa raspunda la semnele de anxietate ale pacientilor si sa se ocupe de acestia cu blandete, deoarece oferind animalelor un sentiment de securitate poate diferenta in modul in care raspund la ingrijirea veterinara.

De asemenea echipa noastra se straduieste sa ofere un mediu curat, confortabil si prietenos pentru pacientii și clientii nostri si dorim ca toata lumea, fie cu doua picioare, fie cu patru, sa se simta binevenita la clinica noastra veterinara.

Totodata, oferim servicii de cosmetica canina si felina. Stim foarte bine ca aspectul fizic inseamna foarte mult pentru proprietari, dar și pentru prietenii blanosi, pentru ca ei sa poata beneficia de un tratament de frumusete complet.

Pentru pisici si caini, asiguram o ingrijire periodica, inclusiv tunsul, taierea unghiilor, tratarea blanurilor, deparazitare, curatarea urechilor si asa mai departe. Deoarece tunsoarea este facuta individual pentru fiecare pisica si caine, stilul va fi discutat in prealabil cu proprietarul pentru a determina aspectul viitor si eventualele restrictii, daca exista.

Suntem echipati cu instrumente de ultima generatie care nu streseaza in mod inutil micul dvs. animal de companie. Desigur, in cazul in care este necesara anestezia generala (in special in cazul cainilor), vom folosi tehnologia si cunostintele noastre de la unitatea de chirurgie.

Contact