Cabinet Veterinar Felina Pet-Vet | Telefon: 0772.272.454 | E-mail: felinapetvet@yahoo.com "Servicii Veterinare & Farmacie Veterinara Magurele"

Farmacie VeterinaraFarmacia noastra veterinara este echipata cu cele mai utilizate medicamente veterinare si preparate farmaceutice pentru a asigura tratamentul potrivit la momentul potrivit.

Nu vom ezita sa comandam produsele farmaceutice ale furnizorilor de care avem nevoie pentru pacientul nostru: antibiotice, proteine hepatice, analgezice, antialergice, medicamente antiinflamatoare, revigoratoare cardiace, suplimente pentru protectia si reabilitarea articulatiilor, antibiotice, inflamatoare, antifungice, creme, pastile anti-vierme, creme naturale de cauterizare, solutii oftalmice si otice, medicamente pentru afectiunile vezicii urinare si rinichilor.

Farmacia noastra veterinara este dotata cu medicamente  pentru a ne sustine serviciile zi si noapte. Intrebati-ne despre tratamentul animalului dvs. de companie sau despre solutii pentru capuse, purici si alte insecte daunatoare, cereti sfatul nostru cu privire la folosirea samponului. Suntem aici sa va ajutam!

Contact